Nyheter

Type
Egenskaper
Farge
Materiale
Stil
Pris (NOK)
Vis:
Vis:

Nyheter

Frisk opp rommet med ny innredning

Selv om ny ikke nødvendigvis betyr bedre, kan det gjøre akkurat det når det kommer til å innrede hjemmet ditt. Ved å introdusere nye møbler til hjemmet, kan du redefinere innredningen din og heve stilen på en enkel måte. Fra tid til annen, er det lurt å introdusere noen nye dekorative elementer for å legge til en snev av friskhet og stå i stil med trendene i sesongene.

Ny rominnredning fra bunnen av

Når du innreder hjemmet ditt på nytt, trenger du bare å vite hva du har lyst på, og så vet vi at akkurat det finnes her på Beliani. Både innendørs- og utendørs møbelkolleksjoner er store nok til å tilby alle de nødvendige elementene for å gjøre hvert enkel rom komplett. Komfortabel sofa med matchende kaffebord og teppe? Skjønner. Romslige spiseromsmøbler med bokhyller og skap? Klart det. Nytt sett med hagemøbler for en sommerfest? Ikke noe problem.

Ofte så tar det tid før man forstår at det er noe som mangler i hjemmet, og at man ikke har tenkt på det før. For eksempel skjønner du plutselig at grunnen til at du synes det er så rotete, er mangelen på oppbevaringsmøbler. Det å skaffe seg flere skap, bokhyller og skuffer kan løse dette problemet én gang for alle.

Sesongtrender i interiørdesign

Du føler kanskje en trang for en forandring, spesielt når du ser alle de utrolige interiørmulighetene rundt deg, på sosiale meder og i magasiner. Og de gode nyhetene er at ofte trenger man ikke å undergå en fullstendig romtransformasjon, fordi alt som trengs er noen trendy elementer for å få en forskjell. Hvis du tar en titt rundt deg, er det helt sikkert at du ser fløyelsenger, stuebord med marmor-finish og gylne speil. Det er det dette handler om denne sesongen, og det er det du vil finne i våre nyheter.

Ekstra innredningsaksenter

Noen ganger vil man bare vri om litt på omgivelsene sine, uten mye arbeid. Den smarte måten å gjøre dette på er å drysse hjemmet ditt med stilig tilbehør. Gjør soverommet finere med et helt nytt teppe i et lekent mønster eller en elegant farge. Legg til en trendy gulvlampe for å utheve lesehjørnet i suta du nesten glemte at du hadde. Erstatt det gamle, slitte teppet med et mykt teppe eller saueskinn, og matchende puter med print for å gi sofaen din et nytt liv.

For hagen kan du prøve å endre underlaget til ditt favoritt-utendørsmøbelsett. Velg en ny hageparasoll, værbestandige plantepotter og et utendørs teppe for å matche resten av oppsettet.

Bli inspirert

Du lurer kanskje på hvordan du kan få startet på denne redekoreringen. Hvis du er tom for ideer, kan du alltid se etter inspirasjon online. Ta en titt på vår Shop Looks og hvis du blir forelska i en av interiørideene, kan du lett gjenskape det hjemme. Redd for at mangelen på penger setter en stopper for planene dine? Ikke glem å sjekke ut tilbudssiden vår.

Alle priser inkluderer moms og fraktkostnader. Overstreket prisen er basert på konkurrentens pris.